måndag 21 september 2009

Stevan

Här är det Stevan som poserar framför kameran. Den första dagen var alla lite skeptiska när jag snurrade runt med kameran och fotade alla hela tiden. Sista dagen la de inte ens märke till att jag tog på dom. Fascinerad över hur lätt det är att vänja sig , vad det än gäller. Här har vi lille spelevinken, som älskar att spexa och showa. Därför känns just den här bilden som en riktig raritet, eftersom Stevan här är helt lungn när vi tar bilderna. Vi tog de enskilda bilderna på varje barn just den här första dagen och de är alla riktigt bra!

Här är Lucas och Stevan på bild tillsammans


Här är Stevan tillsammans med Aron och Julia och försöker komma till någon form av lösning på den övning de ska ta sig igenom. Stevan är också ett av barnen som jag har följt väldigt lite under de här dagarna, eftersom han hamnade i andra gurpper.

Just till denna övningen var jag på besök för att få tag i lite kort.

Här är Stevan tillsammans med sina klasskamrater innan utmaningarna med höghöjdsuppgifterna. Alla lyssnar uppmärksamt på vad Fredrik har att säga.

För att spara så mycket tid som möjligt fick två barn åt gången göras i ordning. Här håller Stevan på att få sin sele iordning medans Christopher knäpper på hjälmen inann sitt försök.

Här paddlar Stevan tillsammans med Paulina mot den strand som vi ska besöka.

Här är sista dagaen innan avfärd. Himmlen är blå och vi inser vilken tur vi har haft under de här dagarna med så sommarlikt väder man kan ha i slutet på september. Stevan är en kille som verkligen vågar vara sig själv och faller inte in i de förväntningar som finns runt honom. Jag tycker att det är otroligt modigt i en tid då alla ska vara så likriktade och lika. Vi har ofta förväntningar på oss att vi ska vara så individualistiska, skilja oss från mängden och ändå är vi få människor som klarar av när någon vågar vara sig själv och inte följer mallen för hur vi förväntar oss att vara. Jag tycker den här elvaåringen är en modig kille.

Inga kommentarer: