onsdag 30 september 2009

Christopher

Här är Christopher som har en förmåga att göra sig grymt bra på bild. Fotogenique tror jag att det heter. Elin är också en sån där människa som blir så bra på kort. Christopher är nog den kille förutom min egen son som jag känner bäst av alla barnen, eftersom han spenderat så mycket tid hemma hos oss och tillsammans med oss på olika saker.

Första dagen. Barnen har fått lite egen tid efter inkvarteringen och innan allvaret börjar. vi njuter alla av det fina vädret.

Här sitter fröken Jessica och betraktar gruppen när de kämpar mot sitt mål att byta plattform

Här tillsammans med Ida och Lisa

Idéerna tryter för barnen och de börjar kännas att de längtar efter mat.

Dag två och Christopher lyssnar på Fredrik när han berättar om höghöjdsutmaningarna. Reglerna är tydliga. Alla ska utmana sig själva, men ingen ska känna sig tvungna att fullfölja.

Här är Christopher redo när hans tur kommer.

Lyssnar tålmodigt mellan Ida och Jan

Christopher var lite nervös för paddlingen och hamnade till slut mellan mig och Lisa.

En icke så glad kille som blev blöt när jag och Lisa bytte sida på paddlarna

Lyssnar med klasskompisarna på instruktioner under den sista dagen

Här tillsammans med Sofia och Rim för att lokalisera vad uppgiften kan vara någonstans

Här läser de för att förstå vad det är meningen att de ska göra.

En liten paus medans vi väntar på Amanda som är iväg och byter skor. Några passar på att kasta lite mackor vid stranden. Här leker Christopher tittut med kameran :-)

Här väntar Amanda, Rim och Christopher på att Jan, Lucas och Sofia ska lyckas med uppgiften

Här landar Jan till slut

En av uppgifterna i skogen. Rim, Christopher, Jan och Lucas hjälps åt att försöka fä över repet. Till slut lyckas de och svaret är deras. Gruppen kunde inte enas åt vilket håll man skulle gå, efter att länge sökt den sista uppgiften i skogen som ingen av oss hittade. Efter mycket om och men gav vi oss ändå iväg och hann med två övningar till innan vi en kvart för senad släntrade in till de andra. Utmaningen den sista dagen var att försöka få gruppen att enas kring beslut. En knivig uppgift även för vuxna.

Inga kommentarer: