måndag 21 september 2009

Elin

Elin med den blåa och kalla Vättern bakom sig. En tjej som verkligen gör sig på bild :-) Jag har dock inte så många bilder på Elin eftersom hon inte fanns i de grupper jag var med. Men här följer några stycken som jag ändå lyckades fånga. Johanna lånade filmkameran och filmade lite under första och andra dagen. Dessa filmer har jag ännu inte laddat upp, ska bli spännande att se vad de innehåller.
Här är det fikastund med Sara

Elin kämpar med bla Lisa för att komma fram till en hållbar lösning

Här gäller det att ta sig vidare så att alla byter plattform igen

Elin i sin fina gula annorak som försvann under paddlingsturen. Någon som norpade åt sig den när den låg obevakad i kanoten medans gruppen var på en annan strand :-(
Denna fina tallskog irrade vi runt i. Otroligt vacker med solen strilandes ner på oss och blåbärsbuskar som dignade av stora fina blåbär som fortfarande var söta och goda. Det kliade rejält i plockar fingrarna.

Mitt i skogen mötte vi på den grupp som Elin var med i och kämpade för att hitta svaren till mordgåtan. Johanna och Jessica ledsagade denna gruppen genom de olika uppgifterna.

Lyssnar till instruktioner innan höghöjdsutmaningarna

Elin i kanoten, i full färd med att försöka hjälpa sin kompis så att de får styr på kanoten. Det syns att hon har god kanotvana. Det roliga när man kommer ut så här är att sidor som normalt inte syns och färdigheter som barnen har blir väldigt synliga i sådana här situationer.

Elin i sin annorak lyssnar uppmärksamt på Fredrik tillsammans med sina klasskamrater

Fikastund med Cecilia och Julia framför volleybollnätet

Sista dagen och Ossy visar barnen vad som finns i ryggsäcken som varje grupp får med sig ut på sitt uppdrag. Ett rep med karbinhake, säkerhetssele, kåsor och karta där uppgifterna och platserna var inringade.

En Elin som äger mycket gott humör och vågad utmana sig själv under de här dagarna. Stolt var hon över sina bedrifter :-)

Inga kommentarer: