måndag 28 september 2009

Lisa

Här är Lisa, en modig elvaåring

Här tilsammans med Ida, Sofia och Elin i försöket att förlytta sig mellan tre olika plattformar med för korta plankor. En utmaning så där på sena eftermiddagen när man gått upp tidigt på morgonen och med middagen runt hörnet.

Här väntar vi på insruktörerna Fredrik och Ossy. Lisa tillsammans med Rim, Sara, Suzana och Annika. Lite nervösa är vi alla eftersom det är höghöjdsövningar på shemat och alla är lite spända inför de väntade övningarna.

Lyssnar på Fredrik som instruerar

Lisas tur att utmana sig från tio meters höjd. Fredrik kollar säkerheten. vidablick är kända för hög säkerhet, bland den bästa i Europa.

Här ger sig Lisa med bestämda rörelser mot sin personliga utmaning

Äntligen längts upp!

Åh så kastar hon sig med en bestämd rörelse ut mot luften, med vetskap om att det bara är säkerheteslinan som finns och tar emot henne.

Tjoho, en glad Lisa hängandes bland träden

Nu fast mark under fötterna!

En fundersam Lisa som klarat av att paddla tillsammans med mig och Christopher

Sista dagen. Denna morgon klev Lisa upp tillsammans med Julia och mig för att ta oss ett iskallt dopp i vättern. Klockslag? Klockan 06:00 promenerade hon upp ur den varma sängen för att ta sig ett dopp som kan beskrivas som väldigt kallt, iskallt vid närmare eftertanke :-)

Här är hon på väg till tåget mot hemmet igen. Underbara dagar med mycket utmaning för den här tjejen som kan se tillbaka på vistelsen med stolthet.

Inga kommentarer: