lördag 23 april 2011

Påskafton 2011


Idag har vi njutit av sommarvärme, ledighet och underskön natur. Idag fick både Celia och jag möjlighet att doppa oss i Rådasjön. Kallt, men skönt. Celia vågade först och några timmar senare hoppad jag i och fick en försmak av sommarens aktiviteter :-)

Pappa får sig en kram under morgonpromenaden


Våren ikläder sig sin grönskande skrud. Vackert och grönt. Sänder en tanke till våra allergiker som har det kämpigt trots skönheten.

Dess doftar vår och grönska. En ren njutning.


Hjärtat blir extra varmt när man ser en karmell i vårskrud som denna :-)


Min  fina son, jag tänker ibland vilken tur jag har som har så fina barn.


Vårens prakt är överväldigande


Mina fina Lucas som drömmer sig bort till vuxnare dagar :-)

2 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Åh, vad härligt ni ser ut att ha det. Så fina barnen är och vilka fina bilder. Ni får ha en fortsatt fin påskhelg. PS: Den fina buketten du såg hos mig, gjorde min dotter när hon var på 10-årskalas. Föräldrarna hade handlat massor med blommor billigt på torget innan stängningsdags. De hade köpt billiga krukor hos Myrorna och oasis. Sedan fick tjejerna skapa sina egna blomsterarrangemang. Kul idé, tycker jag. Det blev så fint och barnen var förstås väldigt stolta.

Mamma, läkare och livspusslet sa...

Vilka fina barn du har! Jag lyssnade idag på Tendens där du var med. Tyckte det var jätteintressant att höra dina tankar och erfareheter. Jag är själv adopterad från Korea och har två barn. Döttrar på 1 och 5 år. Började fundera massor på Korea när jag fick äldsta dottern. Tack för att du delade med dig av din historia!